پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
شكم پاره مرغ Tavuklu Karnıyarık
نوشته شده در جمعه 04 مهر 1393
بازدید : 91986
نویسنده : malasfarham

 

مواد لازم

  • بادمجان 6 عدد

مواد لازم براي داخل بادمجانها

  • سينه مرغ 1 عدد
  • برنج 2 ق غ
  • پياز 1 عدد
  • سير 2 حبه
  • آب داغ 1 فنجان
  • نمك و فلفل سياه و قرمز 
  • روغن زيتون

مواد سس

  • رب گوجه فرنگي 1 ق غ
  • آب داغ 1 ليوان 

مواد تزيين

  • گوجه فرنگي و فلفل سبز

طرز تهيه

بادمجانها را به صورت طولي با چاقو خط انداخته و در روغن داغ سرخ كنيد. ( از اين خط بامجانها را باز و توي آنها را با مواد پر خواهيم كرد جهت بهتر پختن آنها 2 يا 3 خط بياندازيد.

در ظرفي پياز و سير را ريز خورد كنيد . در ظرفي ديگر سينه مرغ را ريز خورد كنيد. برنج را بشوييد و آب آن آبكش كنيد. در تابه اي زوعن زيتون ، پياز و سير را ريخته و تا نرم شدن تفت دهيد. سپس مرغها را داخل پياز و سير ريخته تا عوض شدن رنگ مرغها آنها را سرخ كنيد.برنج و نمك و فلفل سياه و قرمز اضافه كرده و 3 دقيقه ديگر سرخ كنيد. آب داغ را اضافه كرده و درتابه را بگذاريد تا آب مواد كشيده شود. 

بادمجانها را از خط بريده شده باز كرده و تا جا دارند مواد مرغ را داخل آنها پر كنيد و در پيركسي بچينيد. و روي آنها را با گوجه فرنگي و فلفل سبز تزيين كنيد.

براي سس ، در ظرفي رب و آب داغ را ريخته و رب را داخل آن حل كنيد و روي شكم پاره ها بريزيد.

شكم پاره ها را در فر 180 درجه 20 الي 25 دقيقه بپزيد و سپس سرو كنيد.

 





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران